Skip to main content

Ons team bestaat uit een diverse groep mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden.

Onze lunchroom, theatercafé en ontmoetingspunt in Oirschot is een unieke locatie waarbij we ons richten op inclusiviteit en het bieden van kansen aan mensen met bijzondere talenten.

Bij ons draait alles om gastvrijheid en het creëren van een warme en inclusieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes, terwijl ze bijdragen aan een betere samenleving.

Ons team van getalenteerde medewerkers wordt ondersteund door ervaren professionals die hen begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. Wij zijn trots op ons team en streven ernaar om hen de best mogelijke werkomgeving te bieden, waar ze kunnen groeien en bloeien.

Bij ons kunt u niet alleen genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook van culturele evenementen en voorstellingen in de theater zaal De Stoelendans. We zijn ook in de avonden open als er voorstellingen bezig zijn. Het biedt de ideale setting om voor of na een voorstelling te ontspannen en te genieten van uw avond uit.

Wij zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve en positieve omgeving, waarbij we ons richten op de talenten en vaardigheden van onze medewerkers. Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken en de unieke ervaring van onze lunchroom, theatercafé en ontmoetingspunt in Oirschot zelf te ervaren.

We willen er met ons team dan ook een plek van maken waar iedereen zich welkom voelt. Naast deze lunchroom zorgt Stichting De Stoelendans ervoor dat de theaterzaal draait en kunnen mensen hier in de foyer nog gezellig iets drinken. Ook hebben we als eerste horecazaak in Oirschot een speciale kinderhoek gemaakt. Zo kunnen zowel de ouders als de kinderen even rustig genieten.”

Merel van LaarhovenEigenaar